Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na automobilima
Povratak na članak

Diljem Šibenika ostavljeni papirići: Nepoznati autor poslao novu poruku gradonačelniku

"Gradonačelniče, vrtići MORAJU biti besplatni!", pisalo je na porukama upućenima gradonačelniku Željku Buriću

Komentari 3

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
16:30 25.03.2021.

Ovo je stavio netko s tetovažom: Socijalizam is not dead! Klatež!

VL
GR
gravitacija
16:19 25.03.2021.

Nema trenutno vremena za to, na besplatnoj janjetini je.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
16:17 25.03.2021.

Uz porezne olakšice (100% za osobe do 25 godina starosti i 50% do 30 godina starosti), te uz besplatne vrtiće i uz POS-ove stanove (kad bi cijena bila 20% niža), imamo šanse za demografsku obnovu. Porez na dobit i kapitalnu dobit su smanjeni, povoljan je i paušalni obrt, samo treba malo odvažnosti(i dobar "osigurač" unutar obitelji, dok posao ne krene). Još kad bi neka stranka garantirala da će svake godine smanjivati PDV za pola baznog boda (sve do 17%, za što bi nam trebalo 15 godina), vjerovao bih u svijetlu budućnost države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.