Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljena

Dileru policija upala u stan, osumnjičili ga i za proizvodnju

cocaine
08.04.2011.
u 16:24

Policajci Odjela kriminaliteta droga u stanu su pronašli 33.6 grama kokaina, 450 grama "sumnjive nepoznate materije" te digitalnu vagu za precizno mjerenje

Mladena K. (33) policajci Odjela kriminaliteta droga osumnjičili su za proizvodnju i preprodaju kada su upali u zagrebački stan u kojem boravi i koristi pronašli 33.6 grama kokaina, 450 grama “sumnjive nepoznate materije” te digitalnu vagu za precizno mjerenje.

 

Osumnjičeni Mladen K. iz Zadra odveden je, nakon kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za zlouporabu opojnih droga istražnom sucu Županijskog suda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije