Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO GALIĆ
Povratak na članak

‘Dijete bez pratnje’ koje je pogodio ‘virus’ rata žrtva je našeg licemjerja

Neće u migrantskim kolonama pomrijeti sva siročad svijeta; nije to nikakva utjeha u svijetu koji prati hladnokrvno kako se formiraju kolone nesretnika, a onda velikodušno pruža pojas za spašavanje djeci koja su zalutala među njih

Komentari 6

IV
ivicin
06:59 19.03.2020.

g.galicu cijeli zivot velicate zlo titoizam koji je izvrsio genocid nad nama hrvatima...prosetajte malo po sloveniji pa ce te se uvjeriti vlastitim.ocima...imate casa u mirovini ste.. djevojacke kose u grobistima su zive..

VL
ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
07:07 19.03.2020.

Relevantna skupina "djece bez pratnje" ne postoji, to je džihadističko-šoroševska podvala, dokazano forenzičkim provjerama "djece" azilanata u Britaniji, Švedskoj, Francuskoj, gdje se pokazalo da je više od 85% "djece" koja su zatražila azil punoljetno. Jednostavno ne postoji mogućnost da bi djeca mogla sama prijeći tisuće i tisuće opasnih kilometara, prelaziti planine i mora, plaćati švercere, stalno nabavljati nove mobitele, cijelim putem ko komandosi izbjegavati policiju, vojsku, mafiju i kojekakve kriminalce.

VL
GE
george34
07:21 19.03.2020.

Prvo pometi ispred svoje kuće pa onda dijeli savjete.

VL
AP
ante_pustinjak
07:19 19.03.2020.

galiću, zahrđala k o mu nj a r o, daj ostavi nas napokon na miru s tim ofucanim jamranjem! kao da te netko ozbiljno shvaća!

VL
LE
Lenjin
08:29 19.03.2020.

80% Sirije nije pogođeno ratom ,neka se vrate i grade svoju domovinu. Ali lakše je živjeti na trošak evropljana . Ali ne znaju da da ih evropljani ne žele !

VL
Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
12:28 24.03.2020.

Ok Galiću..ovak..nitko od nas odraslih nije zaboravio kako je to biti dijete.Vjerovatno neki od nas odraslih neće ili ne žele odrasti ali mi koji smo odrasli (neki manje neki više) moraju dobiti znanje odgovornosti u općem smislu!Glupo je parafrazirati a mi sami se nismo potrudili da djeca školovanjem dobiju znanje,da prepoznamo njihove karakterne kvalitete i tutorski ih pripremimo za život koji ih slijedi.Stoga upit za roditelje spomenutog djeteta : da li je bilo pametno to kaj su oni učinili??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.