Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka sindikata
Povratak na članak

'Dijelite našu sudbinu i vozite se javnim prijevozom'

Žalosno je da nema socijalnog dijaloga sa sindikatima, nego o smanjenju plaća razgovaraju sami sa sobom u Vladi, ističu sindikati.

Komentari 5

KA
kafka
13:53 17.02.2014.

Da su kakvi dijelili bi sudbinu građana! Tako to danas rade pravi političari koji se za svoj rad ne boje naroda! Sjetimo se švedskog premijera, itd. ...

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
14:35 17.02.2014.

Na idućim izborima ovi lihvari , ne da nesmiju osvojiti vlast već se trebamo potruditi da ni u saboru ne sjede ....pa nek vide kako narod živi ...

VL
KA
kafka
14:53 17.02.2014.

Milanović kaže da ništa nije znao ni koji su auti naručeni ni kome će biti dodijeljeni. Jovanović također nije bio upućen u vezi nabavbke auta za njegovo ministarstvo. Dario Janković, šef ureda za nabavu , kaže da je njegov Uredv Ured dobio od ministarstava specifikaciju za nabavu Vladinih automobila, među kojima i za luksuzne audije! Pa tko je tu lud? Netko nastavlja lagati i obmanjivati građane koji sve to plaćaju. .

VL
NV
novo vriijeme
22:38 17.02.2014.

Nek se Vlada ne brine o sindikatima, članstvo se brine o njima. Možda Vldada sprema reprizu slučaja Babić, pohapsiti sve sindikate. Sigurno vladin kolaborator Gabrić već kopa po DORHovim ladicama traži slamku za koju će se uhvatiti za početak akcije.

VL
BA
banini
18:31 17.02.2014.

Ovo je vrhunac demagogije. Sindikalisti nekome čitaju lekciju, a pogotovo ovaj muljator Ribičić. Nek sam sebi smanji plaću,a onda se javi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.