Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA BURZA RADA

Dijana Paljar (29): Samo da je posla, čak i izvan struke

dijana paljar
26.02.2010.
u 19:43

Večernjakova rubrika koja će vam u vrijeme krize pomoći da lakše nađete posao! Javite nam kako ste izgubili posao i što biste voljeli raditi. burza@vecernji.net

Iako ima završen stručni studij računovodstva u smjeru financijskog menadžmenta, lako se snalazi u svim programima kojima se služe računovođe i knjigovođe, brzo tipka i još brže uči te silno želi raditi, 29-godišnja ekonomistica Dijana Paljar iz Virovitice pune tri godine ne može pronaći posao.
– Na svaku moju molbu, životopis i otvorene ponude brojnim poduzećima uvijek mi je stizao isti odgovor da u tom trenu nisu trebali moj kadar – tužno priča Dijana, pokazujući molbe i životopise adresirane na virovitička komunalna poduzeća, banke, trgovačke centre, privatnike…

Dijana danas ima iza sebe tek jednu godinu, šest mjeseci i 16 dana staža u radnoj knjižici, koji je zaradila kao trgovkinja u jednom virovitičkom trgovačkom centru za vrijeme svog studija.

– Mogu reći da ukupno šest godina tražim konkretan posao – kaže. Mogu raditi na blagajni, putem HZZ-a završila sam stručno usavršavanje za samostalnog knjigovođu, ekonomistica sam pa mi brojke idu.

Komentara 2

TO
torcazemun1
20:01 26.02.2010.

dijana dijaspora majka

FT
franjo.tahi
19:52 26.02.2010.

HDZ zna!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije