Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Automobil u potpunosti izgorio

Detalji teške nesreće: 47-godišnjak izletio van kolnika, udario u suhozid i više puta se okrenuo

U nesreći kod Šibenika smrtno stradala jedna osoba
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
04.09.2021.
u 09:16

Na ravnom dijelu ceste nije se kretao sredinom obilježene prometne trake

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 3,20 sati dogodila na lokalnoj cesti prema Jadriji, smrtno je stradao 47-godišnjak.

Do prometne nesreće je došlo kad se 47-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Fiat šibenskih registarskih oznaka, krećući se lokalnom cestom u smjeru Jadrije i dolaskom do raskrižja s mjestom Bogdanovići, na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega u zanošenju automobilom prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera.

Nakon toga osobnim automobilom izlijeće van kolnika, udara u kameni suhozid, od kojeg se odbija, a automobil se višestruko prevrće i zaustavlja van kolnika okrenut na krov.

Policijski službenici su po dolasku na mjesto događaja izvukli vozača iz automobila, s obzirom je automobil počeo gorjeti, a dolaskom Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt vozača. Automobil je u potpunosti izgorio.

O navedenoj prometnoj nesreći bit će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku - istakao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije