Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan poginuo, četvero u u bolnici

Detalji strave u Osijeku: BMW-om se zabili u stup i drvo, vatrogasci izvlačili ljude iz smrskanog auta

Nesreća u Osijeku
Foto: www.vatrogasci-osijek.hr
1/12
03.09.2023.
u 11:10

U prometnoj nesreći, na mjestu događaja preminuo je vozač osobnog automobila dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život te su prevezene u Klinički bolnički centar Osijek gdje im se pruža liječnička pomoć.

Strašna nesreća dogodila se noćas u Osijeku. Jedna osoba je preminula na mjestu nesreće, dok se još četvero ljudi nalazi u osječkoj bolnici s teškim ozljedema gdje im se pruža liječnička pomoć. Kako doznajemo poginuo je 46-godišnjak iz Osijeka.

U 00,51 sati policija je zaprimila dojavu da je u Osijeku, Ul. cara Hadrijana 3, kod skretanja za 'Remizu', došlo do prometne nesreće.  U prometnoj nesreći, na mjestu događaja preminuo je vozač osobnog automobila dok su četiri osobe zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život te su prevezene u Klinički bolnički centar Osijek gdje im se pruža liječnička pomoć.

Nesreća u Osijeku
1/12

Na mjesto nesreće odmah su pristigli vatrogasci JVP-a Osijek koji su izvlačili ljude iz smrskanog BMW-a.  Kako doznajemo, svi stradali u nesreći u Osijeku su muškarci. Četvero koji su u bolnici su i dalje u životnoj opasnosti, a u tijeku su i operativni zahvati.

VEZANI ČLANCI:

Iz PU osječko-baranjske dali su izjavu novinarima o ovoj teškoj nesreći. "Do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika, nakon čega je vozilom udario u stup i drvo da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u stup javne rasvjete gdje se i zaustavilo", kazali su.

Ključne riječi

Komentara 6

DI
Dingač
12:47 03.09.2023.

sva sreća pa nije tom brzinom naletio na skupinu pješaka ili vozila koja su mu dolazila u susret. bio bi to masakr pri toj brzini.

RE
realisticki
12:58 03.09.2023.

Sudeći po oljuštenom stablu ovo nije bio "čistokrvni" BMW, čini mi se da su se ovi vozili u nekom mješancu između BMW-a i dabra.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:38 03.09.2023.

Nema boljeg para od brenda BMW i vozača kojem nisu sve daske na broju. To je već postala klasična vijest s naših prometnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije