Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali zrakoplov

Tko su putnici čija je sudbina neizvjesna: Najmlađi je 2-godišnji Moheng

Malaysia Airlines
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.03.2014.
u 11:30

Jedan od putnika nestalog zrakoplova je i Paul Weeks, Novozelanđanin koji je prihvatio rudarski posao u Mongoliji. Svoj vjenčani prsten i sat ostavio je kod kuće te je svojoj ženi Danici rekao da ih da njihova dva sina ako mu se nešto dogodi.

I dalje se ne zna što se dogodilo sa zrakoplovom Malaysia Airlinesa koji je nestao pije više od dva tjedna. Na letu je bilo 239 putnika koji su često reducirani samo na broj. CNN donosi detalje o njima i neke njihove priče.

Najstarijem putniku je 76 godina, a petero putnika mlađe je od 5 godina, javlja CNN. Najmlađi od njih je dvije godine star. Radi se o Mohengu koji se sa svojim roditeljima Roryjem Wangom i Vivijom Jiao s odmora u Maleziji vraćao u Beijing. S njima u avionu bili su i baka i djed malenog Mohenga. 

Jedan od putnika nestalog zrakoplova je i Paul Weeks, Novozelanđanin koji je prihvatio rudarski posao u Mongoliji. Svoj vjenčani prsten i sat ostavio je kod kuće te je svojoj ženi Danici rekao da ih da njihova dva sina ako mu se nešto dogodi. Njegova supruga je stiskala Paulov vjenčani prsten i pokušavala suspregnuti suze dok je objašnjavala da se on nalazio u avionu. Opisala ga je kao sjajnog oca i muža koji uvijek vrijeme provodi sa svojim sinovima.

- On je moj najbolji prijatelj i srodna duša i jedva čekam da se vrati. Nadam se. Nadam se - rekla je Danica. Najteže joj je, kaže, to što ne zna što se dogodilo s avionom.

Jedni od putnika čija je sudbina neizvjesna su i Muktesh Mukherjee and i njegova supruga  Xiaomo Bai koji su, sudeći prema Bainoj stranici na Facebooku, svoja dva sina ostavili kod njezine majke u Beijingu i otišli na odmor u Vijetnam. Njih dvoje identificirani su kao Kanađani koji su nekad živjeli u Montrealu, a prijatelj para Matthew McConkey kazao je da je Mukherjee bio jako zaljubljen u Bai te da im kao roditeljima ništa nije bilo važnije od djece.

Jedan od 239 putnika je i Ju Kun čiji je profil na društvenim mrežama zatrpan željama za njegovim sretnim povratkom. Ju Kun (35) je stručnjak za borilačke vještine a poznat je i po tome jer je bio statist u filmovima 'The Grandmaster i 'The Forbidden Kingdom' u kojem su glumili Jackie Chan i Jet Li.

>> Avion namjerno preusmjeren, posljednje riječi uputio kopilot 

>> Pilot je nekoga nazvao iz aviona minutu prije polijetanja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije