Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILO ODBAČENO U ZRAK
Povratak na članak

Detalji nesvakidašnje prometne u Slatini: 'Nesreća je samo srećom završila bez nastradalih'

Drveni stup pao je na tri vozila parkirana na šljunčanom kolnom prilazu i tom prilikom došlo je do odbacivanja vozila u zrak i udara lijevim bočnim dijelom u lijevi bočni dio prvoga parkiranog vozila koje je pomaknuto i prevrnuto na desnu bočnu stranu

Komentari 1

JO
JOZO
18:13 25.09.2023.

Ma to je sve ludo.Slušam razgovore ovih mladaca koliko KW ima mrcina. Biti će još puno mrtvih . Strah me uopće izaći na cestu s normalnim autom a imam 45 godina vozačkog staža i 0 kaznenih bodova , a ne vozim se pre sporo i kužim tehniku i poštujem bar donekle propise.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.