Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se ne zna uzrok

Detalji nesreće na Velebitu: Audijem sletjeli u provaliju, poginula suvozačica (27), vozač lakše ozlijeđen

Nel Pavletic/PIXSELL
03.07.2021.
u 10:23

Iako je na mjestu događaja očevid završen, i dalje se utvrđuju uzroci teške prometne nesreće

U teškoj prometnoj nesreći u petak u 23,40 sata na cesti kod Brušana na Velebitu poginula je 27-godišnja suvozačica, a 32-godišnji vozač je lakše ozlijeđen kada je automobil s ceste pao u provaliju, izvijestila je policija.  

Osobni automobil marke Audi A6 gospićke registracijske oznake kojim je upravljao vozač (1989.) iz Gospića je iz još nepoznatih razloga sletio van kolnika u provaliju duboku osam metara.

Na mjestu nesreće poginula je suvozačica (1994.) iz Gospića, a vozač je prevezen u bolnicu u Gospiću, no otpušten je, pa se očito radi o lakšim ozljedama, izjavila je Hini glasnogovornica Policijske uprave Ličko-senjske Maja Brozičević.  

Iako je na mjestu događaja očevid završen, i dalje se utvrđuju uzroci teške prometne nesreće. 

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
ZatvaracNgoPipa
11:03 03.07.2021.

Audi a6, sigurno je vozio 60 kmh, čak štoviše kao odgovoran vozač vozio je deset ispod tj 50 kmh jer poštuje kinetičku energiju stroja u kojem se nalazi i okolinu (zavoji, planina, ..)

DR
Drx
10:38 03.07.2021.

Da pomognem policiji. Brzina je uzrok. Sa 60 kmh im nebi bilo niš, pogotovo ne u Audiju.

IJ
istina________jako________boli
12:32 03.07.2021.

Audi ima pogon na zadnje kotace, a 6-icu kad grublje dotaknes po gasu u krivini naglo zakrece i gubi se kontrola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije