Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Destimulacija društvenih studija
Povratak na članak

Najjači poticaji za umjetničke, prirodne i tehničke fakultete

Krajnji cilj: Zaustaviti inflaciju politologa, novinara, ekonomista, pravnika za koje nema posla

Komentari 2

BE
berija
00:30 21.08.2015.

Sveučilišni umjetnički studiji dobivat će najviše novca po studentu? Zašto? Zbog Rade Šerbedžije, Olivera Frljića, Mire Furlan ili zbog pokojnih Svena Laste i Fabijana Šovagovića?

VL
TH
than
01:14 21.08.2015.

OK, sve to ima smisla, ali znam 3 diplomirana elektrotehnicara i jos neke sa racunarstva koji su na zavodu za nezaposljavanje masu godina. Odnosno kod nas se glumata da isti trebaju, ali nema posla za njih kod nas. Van tesko da mogu, jer nemaju gdje kod nas iskustvo skupiti. Tako da su ovo sve isprazne price.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.