Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makarska

Desetogodišnjeg dječaka pit bull ugrizao za ruku

pitbul
Arhiva VL
19.04.2011.
u 13:22

U ponedjeljak oko 21.30 sati dječaka, dok je bio s majkom, napao pas. Ugrizao ga je za nadlakticu i ogrebao po vratu

Desetogodišnjeg dječaka u ponedjeljak je na ulici u Makarskoj za ruku ugrizao pit bull. Dobio je lakše tjelesne ozljede, ugriz u nadlakticu i ogrebotine po vratu. Nakon pružene liječničke pomoći, pušten je kući.

Dječak je bio s majkom, a iza njih je hodala žena s pit bullom i pudlicom. Kada je prolazila pokraj njih, pit bull je ugrizao dijete. Policija traži vlasnicu psa protiv koje će podnijeti prijavu.

Ključne riječi

Komentara 4

LA
lacković
14:22 19.04.2011.

a di je takvom psu brnjica? najoštrija kazna za vlasnicu

CH
chemica
14:27 19.04.2011.

Sad će se opet javiti hrpa debila koja će braniti \"jadnog\" pittbulla i za sve optužiti vlasnicu. Slatki mali pesek, ma prava maza, a luda kučk* od njega napravila ubojicu. Ljudi, malog nije \"gricnula\" pudlica, koja se, prstom sudbine, također našla u cijeloj priči. Mali ima sreće što na lancu nije vukla i krokodila, samo u tom slučaju bi ova krvoločna džukela ispala nevinašce.

MU
mudri
14:50 19.04.2011.

Kome da se obratim ako vidim takvu vrstu pasa da šetaju bez uzice i brnjice???Kod mene u kvartu je nekolicina staforda koje vlasnici izvode u šetnju bez uzice i brnjice.Dali da se sam tučem sa vlasnicima pasa,da čekam da mi neki izgrize dijete ili postoji neka policija ili komunalni redari koji su zaduženi za takve stvari.Činjenica je da se takvi psi ne drže u potpunoj kontroli i da nitko ne čisti govna za svojim psima.Evo još jedne mogućnosti da se napuni proračun dok se bahati i nekulturni vlasnici ne nauče ponašanju u gradu i među ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije