Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije kraj?
Povratak na članak

Deset zahtjeva preševskih Albanaca srpskim vlastima

Traže da se „spomenik pripadnicima OVPBM u Preševu vrati na određenu lokaciju“, u središte Preševa, a jedan od zahtjeva odnosi se i na „spriječavanje grube retorike“ vlasti u Beogradu.

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:18 22.01.2013.

Nekad su Srbi drugima postavljali ovakve ultimatume,a gle sad.....

VL
ZE
zeljkonl1
13:50 22.01.2013.

izgubili kompas.Nesto im bas i ne ide po planu,pa se izivljavaju nad srpskim spomenicima na Kosovu....Sto se Srba tice ide sve po planu.Upravo zapaljiva retorika iz Pristine pravi problem,jer rulju je sada tesko zaustaviti.Eto izazova za Europu.

VL
ST
Startrack
15:02 22.01.2013.

Pisete budalastine. Nikoga u Hrvatskoj ne interesuje taj problem. I jos nigdje cuo ni vidio da neko u svjetu podrzava zahtjeve Albanaca iz Presevske doline. Radio sam sirom svjeta sa svim nacijama i znam umne i senzorno motoricke sposobnosti svihvih nacija svjeta. Albanci su jedna od najnesposobnijih nacija na svijetu i nevidim sta oni mogu vojno osvojit sami.

VL
Avatar KristinaK
KristinaK
12:35 23.01.2013.

22.01.2013. u 15:02h Startrack je napisao/la: Pisete budalastine. Nikoga u Hrvatskoj ne interesuje taj problem. I jos nigdje cuo ni vidio da neko u svjetu podrzava zahtjeve Albanaca iz Presevske doline. Radio sam sirom svjeta sa svim nacijama i znam umne i senzorno motoricke sposobnosti svih nacija svjeta. Albanci su jedna od najnesposobnijih nacija na svijetu i nevidim sta oni mogu vojno osvojit sami. Albanci su itekako sposobna nacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.