Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remećenje javnog reda i mira

Vikao na policiju da su 'nesposobni uhljebi' pa prenoćio u zatvoru i zaradio novčanu kaznu

Zgrada karlovačkog suda
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
13.02.2020.
u 08:28

Do incidenta je došlo u prosincu prošle godine u jednoj policijskoj postaji u Karlovcu

Nesposobni uhljebi! Došli ste preko veze u policiju! Ne možete naći moju jaknu! Ja vas plaćam, zajedno s poreznim obveznicima, galamio je 24-godišnji Karlovčanin na policajce ni manje ni više nego u policijskoj postaji pa završio u jednodnevnom pritvoru, a uz to je zaradio i novčanu kaznu.

Do incidenta je došlo u prosincu prošle godine, a Prekršajni odjel Općinskog suda u Karlovcu sada je presudio da je kriv za remećenje javnog reda i mira. Tijekom postupka utvrđeno je da je galamio, vrijeđao i omalovažavao tri policijska službenika, šefa smjene i dvojicu policajaca, javlja KAportal.

Oni su ga pokušali smiriti, ali on je samo još više galamio: “Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo, jer mi nećete naći moju jaknu koja je u Papasu!” Kako bi se "ohladio", smješten je u pritvor, a zbog noći provedene tamo smanjena mu je i novčana kazna za 300 kuna pa tako u konačnici mora platiti 270 kuna

 

Komentara 6

MI
Mia0900
10:17 13.02.2020.

kao u komunizmu. Nije dozvoljeno pričati protiv vlasti. Na portali Večernji dobiješ crveni karton, policija te uhiti, dobiješ zatvor i sumu za platiti,jer tko si ti mali čovječe da pričaš protiv velikih?!

TR
trudimSe
09:38 13.02.2020.

malo je dobil, svak si danas daje za pravo vredjati, omalovažavati policiju, doktore, hitnu, a da ne pričamo o komunalnim djelatnicima, gospodjama u trgovini, na kiosku.....

HU
hudarupa3
12:12 13.02.2020.

Pitao sam 1999. narednika u policiji dok sam bio na obradi kakvi ste vi to ljudi, on mi je ljubazno odgovorio mi nismo ljudi, mi smo policajci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije