Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vama je teško?'

Majka začepila usta svim roditeljima koji se žale zbog kupovanja pribora za školu

Dena Blizzard
Foto: Screenshot YouTube
1/2
29.08.2017.
u 21:00

Komičarka Dena Blizzard objavila je video u kojem govori roditeljima kako se trebaju ponašati prije početka nove školske godine

Početak nove školske godine zna biti vrlo stresan za roditelje učenika. Roditelji se gotovo cijelo ljeto pripremaju za povratak njihove djece u školske klupe pa tako hvataju raznorazne akcije ne bi li svome školarcu priuštili najbolju i najisplativiju opremu za školu, no to im većini ide na živce.

Roditelji se zbog toga često žale zbog toga što sve moraju obaviti prije početka škole, no jedna je majka odlučila stati tome na kraj.

 

Komičarka Dena Blizzard objavila je tako smiješni video o tome što roditelji rade prije početka školske godine, a ne bi trebali jer se nikada nisu zapitali, ako je njima to toliko stresno, kako se onda osjećaju profesori koji njihovu djecu podučavaju.

Primijetila sam da se svi ljudi koji obavljaju kupnju zbog "povratka u školu" jako žale. No ja razmišljam ovako: Kraj je kolovoza. Dat ću vam sve da mi uzmete djecu – započela je svoj video ova majka.

– Ti učitelji izrađuju cijeli plan kako bi podučavali vašu djecu, a vi se žalite oko nekih olovaka. Olovaka? Šalite se? Znate li koliko bi im platila samo da mi maknu djecu s očiju – kaže ova komičarka.

– Provela sam sate i sate učeći moju kćer povijest i matematiku, a o povijesti ne znam baš ništa. No tamo postoji neka žena koja će rado moju kćer učiti povijest – dodaje. Ističe i kako pojedini profesori troše vlastiti novac za opremu koja im je potrebna za predavanja.

– Trebamo zahvaljivati nekim učiteljima. Prestanite se žaliti, izađite i kupite glupi pribor, a na prvi dan škole zagrlite učitelje svoje djece – poručila je roditeljima ova majka čiji je video na Facebooku pregledan čak 15 milijuna puta.

Komentara 9

ZO
zoranos
09:16 30.08.2017.

Super mi je ona naša "očajna" mama iz Dnevnika prije par dana:"Potrošila sam 1000kn za odjeću maloj, pa 450kn za torbu ..." kao jako je sve skupo i teško je, a to što su školske torbe bez problema mogu naći i po 100-200kn, ali si ti preveliki snob pa želiš da ti djete ima najšminkerastiju ... ok ali se onda ne žali na skupoću.

DU
Deleted user
07:48 30.08.2017.

Ma kakvi naši profesori.Naši profesori imaju u prosjeku veće plaće od doktora.U godini dana rade ovako.godina ima 52 tjedna odnosno vikenda, znači x2 ( subota i nedjelja) to je za početak 104 dana.Ljetni praznici traju od 20.06 do 20.08 da im poklonim par dana i oduzmem vikende koje sam već uračunao tu je 44 dana.Onda imaju zimske praznike koji traju oko 2 tjedna tu je još 13 dana. Pa imamo uskršnje praznike mislim tjedan dana nisam siguran još 5 dana. Pa imamo praznike(blagdane oko 15 u hrvatskojpa ako se koji preklopi sa dosada spomenutim ostane bar 7 dana.Radno vrijeme u prosjeku 5 sati na dan ,, rijetko koji profesor ima svaki dan punu satnicu svi imaju ementaler satnicu( i uz to sat traje 45 minuta), znači tjedno ukradu bar 1 dan ( ovdje sam uračunao i kućni posao ispravljajući ispite...) znači ovdje imamo još 52 dana godišnje.Onda se razbole što je normalno u državnim firmama u prosjeku bar 2 tjedna godišnje, malo sam rekao , ali neka im bude to je još 2 tjedna 10 dana.Izleti jesu radni ali skoro da ništa ne rade ali neću im to računati da ne budem bezobrazan.sada kada u grubo zbrojimo ne rade punih 235 dana od 365 dana sa navedenom prosječnom plaćom pa vidite koliko im je teško većini čast iznimkama kojih je malo u ovoj državi .-) toliko im je teško početi učiti našu djecu a da ne govorim da ih bar pola niti ne zna svoj posao....

BI
bigred1
21:58 29.08.2017.

ima gospođa pravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije