Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlouporaba vlasti
Povratak na članak

Demokrati poručuju: Trump nije iznad zakona

Bijelu kuću treba upozoriti kako će se daljnji napori da se od američkog naroda sakrije istina o predsjednikovoj zlouporabi vlasti smatrati dodatnim dokazom opstrukcije - izjavila je demokratkinja Pelosi.

Komentari 3

DU
Deleted user
23:02 09.10.2019.

u pravu si kad kazes da ce trump dobiti i slijedeci mandat ali neslazem se s ovim drugim naime oni ce i dalje tiskati dolare a dolar ce vrijediti toliko dugo dok ga ameri mogu podupirati oruzijem jer vec dugo nije baziran na zalihama zlata a i nafta kao baza im izmice jer sve vise i vise zemalja s naftom se neslaze s americkom politikom, zapravo se slazem sa svime osim da ce prestati stampati dolare jer nemogu to im je vec uslo u krv

VL
DU
Deleted user
14:15 09.10.2019.

Takozvanim demokratima nema spasa. Dosta je bilo obmana. To su vukovi u ovčijoj koži. Trump dobiva i drugi mandat. Nema više tiskanja novca bez pokrića. Moraju kinezima isplatiti trilijune dolara, ali u pravoj vrijednosti zlata, a ne njihovog papira, koji još malo pa neće vrijediti ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.