Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Demokracija nije ugrožena, ali ona liberalna jest

Populisti, uz isticanje demokratičnosti svog pristupa, svojim djelovanjem koje nalikuje na performans izazivaju podsmijeh

Komentari 4

KL
klasika
09:51 20.09.2018.

Odmah se vidi tko je prvi cilj ispiranja mozga: novinari. Upravo na "Hrvatskom" radiju jutros urednica Jelena Mikovčić demonstrira obijesnu pristranost nazovi "libelarne" kontrole medija: Temu navale migranata na Europu komentirale su (po običaju) samo "liberali": Senada Šalo Šabić,, Ana-Bella Leikauff i Tamara Perišin. Potonja je profesorica na Pravnom f. u Zagrebu i fantazirala da Mađari ne govore strane jezike pa ne znaju što se događa u svijetu i zato ne prihvaćaju migrante. Druga teza joj je bila da su protiv nekontrolirane najezde migranata na Europu domaći outsideri . I to je pomoćnica ministrice Divjak. Izgleda da je Plenković i nju birao pogreškom kao i Esih.

VL
DU
Deleted user
12:28 20.09.2018.

Znači, trebamo demokraciju, ali samo onu u kojoj odlučuje manjina, a većina nema pravo glasa. Hm, zašto mi to zvuči poznato?

VL
LA
Latzara
09:23 20.09.2018.

Slažem se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.