Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Demokracija ispod cirkuskog šatora

Liberalna demokracija nekad se činila kao moralni sustav koji je ljudima nudio nadu, vjeru da život ima smisao i neku višu svrhu, dok se danas čini samo kao ad hoc sklepana doktrina čija je jedina svrha bila da ideološki oponira komunizmu.

Komentari 3

Avatar SarahRO81
SarahRO81
14:55 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

VL
AR
ArsenT
10:55 25.05.2020.

Ne bih se složio da je COVID-19 na bilo koji način, barem u Hrvatskoj, poslužio za bilo koji oblik manipulacije ... u ovakvim situacijana moraju se donositi brze odluke nedovoljno dorađene, a odluka o izborima zpravo je jako dobra. Postojee ozbiljna predviđanja da će se Corona vratiti, prema sadašnjim pokazateljima, moglo bi je do izbora potpuno nestati. Glede manipulacije uspjehom mjera, i sada je praktički neriješeno jer oporba praktički optužuje vladajuće za gospodarski pad zbog prestrogih mjera, a eventualni uspjesi turističke sezone zapravo će doći tek nakon izbora.

VL
JA
Jania
14:33 24.05.2020.

Izvrstan članak kao i uvijek od gosp. Ristića. Dodao bih samo da je naša suvremena civilizacija izgubila moralni orijentir pa zato i glavinjamo s brnjicama i bez njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.