Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN STRMOTA
Povratak na članak

Demograf koji je napustio ministarstvo: 'Krvario sam, a nitko me nije ozbiljno shvaćao'

Društvo je postalo sebično. Ali, to je izazov za Crkvu. Sebičnost je ugrozila opstanak i Hrvatska izumire“, konstatirao je Strmota.

Komentari 14

Avatar NasaPosla
NasaPosla
02:26 07.03.2020.

Istina je što Strmota kaže, da postoji samo interes, jer da nije tako, ne bi opozicija, po svakom pitanju bila protiv Vlade, Vidjeli smo gotovo smiješne situacije nakon smjena Vlada, kada nova garnitura političara u Vladi zpotpuno promijeni retoriku, odnosno stav o nekom pitanju, u odnosu na stav koji su imali dok su bili u opoziciji. Interes stranke i osobni interesi su im ispred interesa Hrvatske. Šteta što su prijeki sudovi postojali samo za vrijeme (nekih) ratova.

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
20:46 06.03.2020.

Priključi se Škorinom pokretu i mjesto u Saboru ti je zagarantirano. Hrvati nisu zaboravili kako si se ponašao i što si napravio. Drugi zamjenici ministara iz zločinačke udruge HDZ_SDP_SDSS_HNS samo šute i Boga mole da berba potraje što dulje.

VL
OK
Omladinac koji to nije
09:26 07.03.2020.

Samo je interes vjecan.

VL
DU
Deleted user
23:28 06.03.2020.

Gospodine Strmota, priključite se Škori. Partiju (HDZSDP) ne zanima demografija. Da ju zanima, nešto bi radili po tom pitanju. Partiju zanima promocija pederastije.

VL
Avatar BrankoM
BrankoM
17:53 07.03.2020.

Dosta davno sam komentirao, kako bi za početak restarta našega sustava, bilo dobro kada bi se javno sprijateljili – povezali Mislav Kolakušić, Marin Strmota i Dalia Orešković…Svojom sinergijom potaknuli bi i druge mlade, poštene, stručne i kompetentne ljude, a kojiji obnašaju javne funkcije, da postupe poput njih troje. Mislavova hrabrost nastupa u javnosti, Marinova javna ostavka, Dalijino javno povlačenje kandidature…Hrvatska je bogata zemlja, ne samo prirodnim resursima nego i ljudskim potencijalima. To što mladi, pošteni, stručni i kompetentni ljudi ne mogu doći do izražaja u javnosti je posljedica samog sustava, jer za stanje u kojem se nalazi naša država nitko nije kriv i nitko ne odgovara JER JE SAM SUSTAV KRIV, a njega je uspostavila sama politika, izabrani saborski zastupnici, da bi opravdali svoje postojanje… Svaka čast pojedincima koji zavrjeđuju to svoje postojanje u saboru…Nadalje, nije prihvatljivo da se za bilo koje radno mjesto traži daleko više nego za radno mjesto političara i njegovu odgovornost koju snosi za stanje u državi. Izbornim zakonom treba odrediti prava i odgovornosti političara, a ne "uhljeba" koji za ništa ne odgovaraju, a jedini im je zadatak da po nalogu glasuju za ili protiv. Također, smanjiti broj zastupnika u saboru, kojih je u svakom slučaju previše u odnosu na broj stručnih i kompetentnih rasprava koje vode...A da bi se stanje mijenjalo, treba dati podršku i priliku ovim novim potencijalnim političkim snagama...

VL
AS
aspiranto1950
22:49 06.03.2020.

Mladi dečki sanjaju afere za jednu noć, mlade cure sanjaju vezu s nogometašem. I tako dođu solo do 40 pa onda daj šta daš. To je moderno društvo.

VL
ČE
četvrti
22:12 06.03.2020.

Način na koji je Strmota otišao školski je primjer sebičnosti. Stavio je svoje iznad općih interesa i iznad posla kojeg je trebao obavljati. Vjernik mora biti ponizan.

VL
IV
ivanlovin
19:58 06.03.2020.

Ja sam se vratio iz vana, ali ovaj me sustav tjera van opet. Nije problem u poslu i novcu. Nego u neradu drzavnih institucija koje postoje samo radi sebe,a meni i mojoj obitelji zagorcavaju zivot. Uzas jedan

VL
ZU
ZG U SRCU
19:06 06.03.2020.

Da! Zbog interesa partizani budu ustase, a ustase partizani.HDZ bu podrzaval SDP, SDP HDZ, a svi skupa Bandica!!!

VL
RI
rimac444
23:26 06.03.2020.

Ovaj demograf je luzer i zato je dobro što je otišao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.