Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije još gotovo

Demi se oporavlja od ozljeda i operacija, a čeka je i novi život

Demi
Foto: Privatni album
1/2
10.01.2017.
u 22:05

U PU Vukovarsko-srijemskoj potvrđuju da još traje kriminalističko istraživanje, o čijim će rezultatima obavijestiti i nadležne institucije

Dobila je novo ime, sada je Demi, a pred njom je i novi život, bez boli, patnje i skrivanja na ulici.

Kujica koja je dovezena u Osijek iz Gradišta opravlja se od teških ozljeda zbog kojih je morala biti operirana. I to ne jednom, već dvaput. Pa iako je u veterinarsku ambulantu došla uz priču da je ozljeda od petarde koju je zagrizla, veterinar Tomislav Deže, koji ju je i operirao, tvrdi da ozljeda nije od pirotehničkog sredstva. Kaže, nigdje nema tragova paljevine, a niti plikova.

- Kujica je imala slomljenu vilicu na dva mjesta, a puknuo joj je i zub. Sve to posljedica je jakog udarca, možda od noge ili kakvog tvrdog predmeta. Krvarila je iz njuške i to na mjestu gdje se razvila jaka upala. I ona nije bila svježa, trajala je sigurno već tri, četiri dana, potvrdio je to i laboratorijski nalaz krvi - tvrdi T. Deže.

Mještani Gradišta kažu da je kujica dugo lutala ulicama, a oni su je hranili. Što joj se točno dogodilo za sada se još ne zna, a svi koji se trenutno brinu za nju ističu da se jako boji. Boji se stavljanja ogrlice i ruke koja ide prema njoj, iako se već uvjerila da joj ove ruke donose samo nježnost. Sve to dovoljno govori da joj na ulici nije bilo nimalo lijepo, iako nije bila gladna.

Što je uzrok ozljeda trebala bi pokazati istraga koju još uvijek provode policijski službenici nadležne policijske postaje.

- Policijski službenici PU Vukovarsko-srijemske, Policijske postaje Županja, 26. studenog 2016. nakon dojave građana intervenirali su u mjestu Gradište kod Županje, vezano za saznanje da je ozlijeđen pas uslijed paljenja pirotehničkih sredstava. Odmah po saznanju da je pas ozlijeđen tako što je zagrizao upaljeno pirotehničko sredstvo nepoznatog razreda pregledao ga je veterinar u Gradištu, nakon čega je u Veterinarskoj stanici u Osijeku i operiran. Policijski službenici nadležne policijske postaje provode kriminalističko istraživanje, a po završetku i dogovoru s državnim odvjetništvom dostavit će se adekvatna pismena očitovanja nadležnim institucijama - stoji u obrazloženju Policijske uprave Vukovarsko-srijemske.

Za to vrijeme Demi uživa u domu svojih potencijalnih udomitelja, druži se sa psima i svaki dan pokazuje kako ipak nije izgubila vjeru u ljude. Iako su, barem sudeći po ozljedama i strahovima koje ima, upravo ljudi zaslužni i odgovorni za sve što joj se dogodilo.

Ključne riječi

Komentara 1

EV
evropljanin
12:35 11.01.2017.

Boze strasnih bolesnika i psihopata .Sretno ti bilo Demi. Odsrca ti zelim najbolje ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije