Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRUISE ILI MCAVOY

Del Toro zove Toma Cruisea u 'Planine ludila'?

planine na Antarktici
06.09.2010.
u 15:15

Sve je spremno za ostvarenje davne želje meksičkog majstora horora, ekranizaciju kultnog romana H. P. Lovecrafta, koji o glavnoj ulozi pregovara s ni manje ni više nego glumačkim superstarom.

Za ulogu geologa Williama Dwyera sa sveučilišta Miskatonic, koji u Lovecraftovu romanu u prvom licu priča što se zlosretnoj antarktičkoj ekspediciji dogodilo u tajanstvenim Planinama ludila, Guillermo del Toro vrlo je zainteresiran za Toma Cruisea. Nekadašnji superstar poljuljane karijere bio je svojedobno zainteresiran za naslovnu ulogu u novoj verziji priče o "Van Helsingu", lovcu na vampire i Draculinu najvećem neprijatelju iz romana Brama Stokera, a Del Toro je trebao biti producent i scenarist tog filma. Cijeli projekt nije zaživio, ali je na sastanku zbog njega meksički redatelj stekao vrlo dobar dojam o Cruiseu i baš bi njega htio za ulogu Dwyera.

Trenutačno Cruise u planu ima četvrti film iz serijala "Nemoguća misija" i nakon toga film o bombastičnom producentu Levu Grossmanu, kojeg je sjajno odglumio u skeču na dodjeli MTV-ovih nagrada. No s obzirom na to da Del Toro snimanje svoje ekranizacije Lovecrafta planira tek za svibanj 2011., ima uistinu dovoljno vremena da Cruise odradi svoje obveze i bude slobodan za taj film.

Iz studija Universal pak zainteresirani su za Jamesa McAvoya, koji trenutačno glumi mlađu verziju profesora Xaviera (Patrick Stewart) u prednastavku popularnog serijala, filmu "X-men: first class". Oba ta izbora vrhunski su glumci, a u filmu osim epizodnih uloga članova ekspedicije koji se spominju samo na početku glavne uloge su samo dvije, prof. Dwywera i njegova studenta Danfortha, pa producentima valjda neće biti problem posegnuti dublje u džep da barem jednu glumačku zvijezdu dobiju za taj dugo očekivani film.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije