Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rješava se situacija

Deblokiran Salonit, ušla krim policija

salonit
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.05.2010.
u 13:02

- Zadovoljan sam što će sanaciju obaviti netko drugi, jer je evidentno, na što smo i dosad upozoravali, da tvrtka Adriatic Blizna nema lincencu za taj posao, izjavio je Jozo Marić za Večernji list.

Članovi Hrvatske udruge sindikata na čelu s povjerenikom za Dalmaciju Jozom Marićem i s nekoliko radnika odblokirali su Salonit odnosno, uklonili cijevi sa oba ulaza i odvarili vrata. U Salonit su ušli, i pripadnici krim policije koji obavljaju očevid glede dojave sindikalista kako se iz tvornice krade bakar i željezo.

>>Jozo Marić: Policiji sam dao 130 fotografija dokaza o Salonitu

- Zadovoljan sam što će sanaciju obaviti netko drugi, jer je evidentno, na što smo i dosad upozoravali, da tvrtka Adriatic Blizna nema lincencu za taj posao, izjavio je Jozo Marić za Večernji list.

Kaže kako bi trebali biti sankcionirani Jozo Ćaleta, stečajni sudac i Mirko Kozina, stečajni upravitelj Salonita i te da bi predmet trebalo izuzeti sa splitskog trgovačkog suda. Jer, tvrdi da su krimijalci dali posao Adriatic Blizni. 

Komentara 2

AP
apaurin
14:17 22.05.2010.

eeee kad bi mi u Hrvatskoj Pošti bar imali takve sindikalce , a ne potkupljene bodovima i nadzornim odborima ,onda bi i u Pošti već odavno bila krim. policija ...ovako ne gine nam popast od ovih kvazi managera,,al ,nada umirea umire posljednja.....

ZA
zaboravi
10:25 24.05.2010.

Malo ko i gleda na sindikalce dok ne zagusti,svi kazu nista ne rade,a imaju place vece od nas.Posto vecina tajkuna ne voli sindikat i zato se sve lomi na radnicima i firmama.Da je sve kao ovde ne bi bilo preko noci Keruma i ostalih,neka dokazu gdje su zaradili te milijune eurosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije