Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost UN-a
Povratak na članak

Debatni klub bez ikakve težine

UN je zamišljen kao organizacija koja će rješavati probleme od zajedničkog interesa i čuvati mir. No nešto je krenulo ukrivo

Komentari 1

DC
DC
14:27 21.09.2017.

Novinarka zanemaruje cinjenicu da je UN organizacija koju financiraju najvise SAD i da joj je sjediste u jednom od najskupljih gradova svijeta i to na americkom tlu. Neefektivnost UN je prisutna godinama i nema veze sa Trumpom. Prisjetimo se samo sto se zbivalo za vrijeme domovinskog rata kad je dozvoljeno bombardiranje Dubrovnika koji je trebao biti pod zastitom UNa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.