Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE
Povratak na članak

Stier: Junckerova izjava potkopava kredibilitet Europske komisije

Hrvatska se zalaže za to da se Komisija usredotoči na pitanja za koja je nadležna, kazao je Stier

Komentari 8

NA
navijeke
17:29 03.03.2017.

Bravo, gospodine Stier, na lijep način ste rekli "gledajte svoje posle". Palac gore.

VL
OV
Ovozemaljski
15:47 03.03.2017.

Dragi moji Slovenci vi ste napola Hrvati jer vas vecina ima kuce u Hrvatskoj i po nekoliko mjeseci godisnje boravite u Hrvatskoj, nemojte sami sebi stvarati nelagodu prilikom dolaska u Hrvašku piranski zaljev je oduvijek u cijelosti pripadao Hrvatskoj, pogledajte slovenske atlase do 1992 godine i vidjet cete sta je istina... Inace ste mi vrlo dragi gosti i neka tako i ostane... a politicari su vam vecinom iskompleksirani malograđani i to mijenjajte da bi odnosi među drzavama bili normalniji!

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:30 07.03.2017.

Koji kredibilitet, otkuda ? Otkad evropska komisija ima kredibilitet ?

VL
DU
Deleted user
19:05 03.03.2017.

Čim otvoriš usta lažeš. Boli Junckera ona stvar za tebe i tvoje mišljenje. Tko vam je kriv što su vas SLO Kekeci namagarčili...

VL
JA
Jakob1
10:56 04.03.2017.

Stier je Dudek.samo mu treba sesir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.