Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Stierovim protestom Plenković u HDZ-u dobio alternativu

Prema potresu koji bi mogao izazvati Stier, projekt Hasanbegovića je luk i voda.

Komentari 29

MO
mobitel20
11:33 13.06.2017.

Stier nije medju "stopostotnima", hehe. Podrzavam ga, ali nema tu kruha. Ovi "vodeci" HDZovci su liseni svake ideologije i morala, pa bi doista, bez problema prihvatili i Puovca kao celnika ako bi im osigurao moc i novac. Ocekivati da ce clanstvo u ovakvom medijskom stanju, izabrati neke nove ljude je,nazalost, utopija. Eto, cak i Kalmeta, Skoric i Milinovic vole "narodnjake", heheheh...Crna zemljo...

VL
Avatar Django
Django
11:43 13.06.2017.

Plenković je sam sebi stvorio problem jer želi mijenjati stranku po svojoj mjeri a ne po mjeri članstva HDZ-a. Stier je tu puno kompatibilniji. Normalno je da to izaziva otpor unutar stranke i on će sve više rasti što razlika između onoga što radi Plenković i onoga što je duboko usađeno u ono temeljno biće HDZ-a bude veća. Ili, da parafraziram samog premijera, što njegovo razotkrivanje bude jasnije, ako još uopće postoji netko kome nije jasno. A što se Stiera tiče, na žalost šanse da soliranjem nešto promijeni su male. Utoliko bi, kao i mnogi drugi, trebao učiti od Plenkovića. Naime, jedan od osnovnih postulata strategije glasi (Sun Tzu) - u bitku se upuštaj tek onda kada si već pobijedio. Ili drugim riječima, prvo pripremi teren a onda udari. Ovako, Stier je samo upozorio protivnika što namjerava raditi i dao mu vremena da se pripremi. Hrabro ali i naivno.

VL
AR
aristip
11:52 13.06.2017.

O Plenkoviću su mnogi mislili da je pošten, sklapanjem koalicije s HNS-om vjerojatno to više ne misli niti sva njegova rodbina.

VL
BO
boris
12:00 13.06.2017.

znao je plenkovic od pocetka da se mora rijesiti Stiera i vec je dobio nalog i razmisljao koga ce dovesti tko mu je pogodan hahaha, cirkus.....

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
12:48 13.06.2017.

nista od toga.dokle god postoji vecina u saboru za Plenkovica nema nikakve brige.mada ga ne volim ukoliko napravi rezultate koji ce gradanima donijeti korist Stier nema veliku sansu jer nema niti svoju bazu na terenu.koliko god mi bio drag nije trebao podnijeti ostavku.kao potpredsjednik vlade imao je manevarski prostor za svoje ideje ovako ga nitko nece cuti jer sjednice sabora narod vise ne zanimaju.

VL
PP
pp
12:26 13.06.2017.

Nema nikakvog "redizajniranja" HDZ-a, procesa "transformacije". Dosta je bilo. Ne idemo vise kao guske u maglu. I nećemo dopustiti da nas anemični prepotentni briselski Sanader 2.0 voza. Narod ne treba mijenjati (barem ne u tom dijelu). Bahato i s visoka da se docira i diktira. Birači su uvijek u pravu. A 80-90% članova HDZ-a su "desničari". Prema tome da će Plenki sa svojom klikom koja nema prođu ljude prevesti žedne preko vode, neće. Neka si pogleda kako su prošli njegovi kadrovi na izborima Božinović, Jandroković, Prgomet. Obuljen I Dalić se nije ni usudio stavit na listu. Nije ni on tolko lud. Onda mu Esih i Hasanbegović nisu smetali. Sad je dosta. Ako mu Prgomet nije bio dovoljna opomena, uskoro će i on biti bivši. Za bljutavi, anemični hns-ovski briselski HDZ nismo glasali. Pa nek vidi.

VL
KR
kruti175
11:12 13.06.2017.

stier,ruši druga hodograma!HITNO!!!!

VL
Avatar KiM
KiM
11:30 13.06.2017.

jos jedna hdz vlada se raspada?

VL
DE
derin
14:50 13.06.2017.

S kim je mogao koalirati!? S mostom, koji bi rušio jos jednu vladu jer ljudi žele izgurati doslovce HDZ s desnice, HSS-om kojeg je oteo SDP. Tko ostaje HNS bez Vesne Pusić ili SDP. Sasvim logičan i normalan potez, a stier se malo preracunao. A Karamarko neka kmeci, ova vlada neka nastavi s svojim radom dobivati sredstva iz EU(lng, Pelješki most...).

VL
GO
Gomila
11:42 13.06.2017.

Plenkovic broji posljednje dane puca sijeva nevrijeme se sprema

VL
SV
stanka.vitlov
12:19 13.06.2017.

Stier se može pridružiti Bruni i Zlatku, ali korisnije je, zajedno sa Karamarkom, potkopati i uništiti ovu stranku koja je samo blijeda sjena onog što je nekad predstavljao snažni HDZ

VL
GO
Gomila
11:41 13.06.2017.

ovo se vidi iz aviona da se vlada raspada

VL
PU
Pukovnik
21:17 13.06.2017.

HDZ je se od masovnog pokreta iz 90tih pretvorio u rasadnik lopova, lazova i kriminalaca. Tudman je pocetkom rata treba unutarnji mir i ljude koji znaju graditi vojsku, policiju i tajne sluzbe. Nazalos je pod taj "kaput" uletilo puno Udbasa koji su s vremenom kontaminirali i preuzeli stranku. Dokaz je ovaj crveni princ (tata predavao Politicke znanosti u Jugoslaviji (!) a sada predaje u prijateljskoj Sloveniji, mama mu je vojna lijecnica) koji nama glumi demokrscanina. Odgojen u perverznom komunistickom duhu i ideologiji sad pokazuje svoje lice.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:38 13.06.2017.

Mea culpa, mea maxima culpa! Bože naš Hrvatski oprosti mi moje bogohulne komentare, u kojima sam proglasio (kamo srteće da sam jezik pregrizao) tvojeg izaslanika Davora-Ivu za hrvatskog izdajnika, koji je priklonivši nenarodnom režimu lažnog Mesije Andreja, izdao sve hrvatskee i obiteljske vrijednosti. Hvala autoru kao Bogu, što mi je, kao priznati vjerodomoljubni trbuhozborac, ukazao na moju neoprostivu grešku. Davor-Ivo je vjerodomoljubni bojovnik bez mane i straha, ali lukavac koji se samo povukao u stranačku ilegalu, gdje će u strogoj konspiraciji sa vjerodomoljubima, herojima Vasom i Stevom kao insider (krtica, kraljev izaslanik u redovima UDB-e kako bi ga krstili komunistimi), rastakati iznutra nenarodni režim lažnog Mesije i čekati svojih pet minuta da preuzme funkciju vjerodomoljubnog Poglavara. Nakon toga će se novi Mesija udružiti sa Prorokom Zlatanom i generalisimusom Željom i predvodjeni Ivanom Hrvatskom Brunom krenuti u odlučni boj protiv hrvatskih izroda, a po izvojevanoj pobjedi i krivovjernika (otpadnika od SKC).

VL
R1
R1971D
12:28 13.06.2017.

Stier je ovo napravio radi budućnosti jer se ponaša kao što se Plenki ponašao prema Karamarku...u HDZ-u je to već viđen model..ali mislim da Plenki ima čistu situaciju i ako ne napravi nekakvu kardinalnu grešku može mirno vladati naredna barem 2 mandata...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.