Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Davor Bernardić upravo je najbolji mogući predsjednik ovakvog SDP-a

Njegovi mu zamjeraju mlake političke poruke... zar nije bilo lakše pomoći mu da ih sroči, nije li politika timski rad?

Komentari 6

Avatar southman
southman
11:37 04.07.2018.

Kako zadobiti povjerenje hrvatskih građana umotan u zastavu bivše Juge ???

VL
BA
bakulušić
12:37 04.07.2018.

Davor Bernardić i SDP imaju peh da se na političkoj pozornici pojavio Andrej Plenković i njegova ekipa. Svi "antifašisti", kriptokomunisti, socijalisti, internacionalisti, liberali, Jugoslaveni, partizani...svi, ama baš svi imaju u Andreju novu zvijezdu vodilju. Za Bernardića i za SDP više nema mjesta osim u Kontri i Iskoraku. Njima stalno trebaju aktivisti.

VL
Avatar navijač
navijač
11:57 04.07.2018.

Glavni problem SDP-a je to što ih je narod pročitao i što im glasačko tijelo (matori zadrti orjunaši) odumire, a nije samo Bernardić.

VL
MA
marsovka
12:11 04.07.2018.

Slažem se u potpunosti , sa svime , što ste napisali..

VL
DU
Deleted user
15:21 04.07.2018.

Ne treba se brinuti za hrvatsku ljevicu, do god je vas, "hrvatskih" mainstream medija. Dok se ljevica tovi, narod umire.

VL
MA
marina58
12:30 04.07.2018.

Sve to stoji, treba imati podršku kolega. Ali ako si lider trebaš imati viziju kojom osvajaš tu istu podršku, strategiju kojom vodiš stranku uz pomoć tih istih kolega. Ako to nemaš zahvališ se i makneš, ako si čovjek. A razlika između Bernardića i Milanovića je puno prevelika da bi se mjerila kunama u stranačkoj blagajni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.