Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi predsjednik SDP-a
Povratak na članak

Davor Bernardić poslao ponudu Boži Petrovu: 'To je naš strateški cilj...'

Pozivam Petrova da zajedno sjednemo i nađemo rješenje za reformu lokalne samouprave, poručio je šef SDP-a.

Komentari 10

Avatar imotska115
imotska115
13:54 02.12.2016.

U stvari ovaj hoce i radi po Zokijevim predlozima da decentraliziraju Hrvatsku. Onda počinje odcijepljenjima, Istra talijanima, Baranja/Slavonija i Krajina Srbima to je njihov cilj sve od Racanive vlade. I ovi ne odustaju od ovog plana. Gosp. Bernardicu imate sabornicuu pa tamo razgovarajte a ne ispod stola pozivate Petrova da ide sa Vama u opoziciju.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:50 02.12.2016.

Sjetio se Davorčić kako da se uvuče Boži pa možda Božo promjeni partnera. Komunjare se služe samo čudnim stvarima da se uvuku u vladu te da nastave sa svojom pljačkom i ljubavi prema istoku. Pozdrav dobrim ljudima

VL
DU
Deleted user
15:12 02.12.2016.

Strateški cilj države Hrvatske je imati dobro naoružane i uvijek spremne hrvatske oružane snage a ostali ciljevi su izvedenice tog glavnog cilja. Bez učinkovite vojske nestati ćemo kao proljetna magla, na nas vrebaju prijateljske zemlje iz okruženja, a elite političke ne čineći ništa iseljavaju ljude iz zemlje, žalosno

VL
PP
plavac plavi
16:58 02.12.2016.

Hahaha, koji podli ljigavac, a predsjednik SDP-a!

VL
RP
rpzagreb
16:02 02.12.2016.

Netko tko nije radio pet minuta, stalno govori a ustvari ne kaže ništa i želi se brinuti o domovini i boljem životu ljudi, teško da ima druge namjere i znanja osim da osigura sebe i svoju stranačku kliku u beskarakternim i maglovitim političkim strukturama.

VL
CR
crocro
17:16 02.12.2016.

To je pokušaj razbijanja koalicijskih partnera na vlasti, u prijevodu to se zove "račun bez krčmara". Oni se sada pokušavaju na razne načine dodvoriti Mostu, tobože jer imaju dosta podudarne stavove a različite od HDZ-a, kao što se SDP-u pokušava dodvoriti Živi zid a SDP Živom zidu koji se u Saboru međusobno takmiče tko će koga obasuti s više svijeća. A svi rade iza leđa krčmara kako bi ga dekoncentrirali i na taj način došli do njegova "novčanika" i olovke kojom piše račune. Ne trebamo biti slijepci da vidimo kako oni uvijek sjede za istim trokutastim stolom ne dajući krčmaru blizu. Sve bi SDP mogao pokušati kako bi krčmaru "ubacio tabletu u kriglu". Ali krčmar čvrstu svoju" kriglu drži u rukama".

VL
SN
Snowman
18:13 02.12.2016.

ja mu nevjerujem niti jednu rijec

VL
DU
Deleted user
13:10 02.12.2016.

Bravo Bernardiću. Mislim da jedino oporba s vladajućima može riješiti najveći uteg ove zemlje. Nabubrenu upravu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.