Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BERNARDIĆ

'Nadam se da premijer i vlast ne stoje osobno iza uhićenja'

Davor Bernardić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
26.06.2017.
u 09:20

Osvrnuo se i na kritiku koju je uputio prema predsjednici i premijeru zbog stava prema antifašizmu.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić prokomentirao je nekoliko uhićenja koja su se zbog objava na Facebooku dogodila u posljednjih nekoliko dana.

- Ljudi su gnjevni jer teško žive, a čime se bavi policija? Facebookom? Imamo li odrede za verbalni delikt? Prijetnja je jedno, nju uvijek treba sankcionirati. Ali ovo što se događa zadnjih dana da pod krinkom prijetnje dolazi od uhićenja mladih ili starih ljudi... to još nismo vidjeli. Protiv sisačke gradonačelnice vidjeli smo što se dogodilo... nadam se da premijer i vlast ne stoje osobno iza policijskih uhićenja. Policija treba biti ozbiljna - kazao je Bernardić za N1 televiziju. 

Osvrnuo se i na kritiku koju je uputio prema predsjednici i premijeru zbog stava prema antifašizmu.

- Ne možete biti antifašist u EU, a ovdje ne doći na proslavu. 22. lipnja su lupljeni temelji države hrvatskog naroda, unutar ZAVNOH-ovskih granica smo uspostavili državu, neka se pozovu i na Tuđmanov antifašizam - kazao je Bernardić.

Komentara 65

ZG
zgblabla
09:32 26.06.2017.

daj bero ne ...... gospon je prijetio i dobio prijavu što je tu ćudno???? ak nekom kažeš da buš ga ubil to nije sloboda govora....ali znaš kaj bero tvoja stranka gubi popularnost... zato kaj se ti osvrćeš na svakakve trivijalnee nebuloze ......poradi na programu i na pravoj socijaldemokraciji ak uopće znaš kaj je to???

ZO
zola
09:43 26.06.2017.

Bero nikako da izađe iz šume :)))

MU
muh
09:38 26.06.2017.

jesi kad ču za pravno državu znam vama iz kumrofca to nije poznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije