Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA RASPRAVA
Povratak na članak

Beckham ovom fotografijom razbjesnio. Oglasili se psiholozi

Je li u redu poljubiti dijete u usta?

Komentari 13

Avatar Idler 3
Idler 3
10:02 14.07.2017.

"...je masturbiranje zabilježeno i u dobi od 2 ili tri godine..."...kao prvo, pismen čovjek bi bisal 2 ili 3....ili bi bisal dvije ili tri....a ne ovak pol na pol. Kao drugo, ove znanstvene veleumnosti o dječjoj seksualnosti je jedini izučaval onaj američki pacijent kaj i pri nami ima sljedbenike u nazovi-ljevim kvazi-znanstvenim krugovima !!!

VL
AL
alf
11:18 14.07.2017.

Uskor neces niti svoje djete moci voditi za ruku pored ovih bolesnih psihologa. Imamo pravobranitelje za sve pa I za djecu, jedino neznam dali imamo pravobranitelja za pse I macke. Bolesno drustvo. Pogledajmo Vecernji, Lepa Brena prica o svojem seksu, Severina isto, Nekoliko reportaza koje opisuje sto se muskarcima kod zena svidja. Sex je glavna tema svagdje. Vecernji list je dostupan djeci, zasto onda pisete o seksu I tim "uglednim" profesionalnim k......?

VL
MA
Majur
11:21 14.07.2017.

Da čovjek povrati od muke koliko su moralne vrijednosti izokrenute i izopačene.Tu sad raspravljaju jel ovakav poljubac ima seksualnu konotaciju...ovo je pusa kako se kod nas veli,a poljubac u usta ili sa jezikom je nešto sasvim drugačije.Oko ovoga razglabaju,a te ljevičarsko liberalno osviještene udruge zagovaraju u jaslicama već djeci seksualnost nabijati na nos,njima je normalno da curice sa desetak godina u minicama hodaju,njima su sevka,raznorazne sponzoruše koje samo što pipicu ne gurnu u objektiv prihvatljive kao uzor i oko toga se ne raspravlja....ali oko nevine puse svome djetetu...luđaci.

VL
Avatar Orlando!
Orlando!
10:21 14.07.2017.

nenormalno je to sto se danas sve mora slikati i još to treba cijeli svijet da vidi, a ovo ljubljenje ne bi ni komentirao jer zapravo i ne znam oko čega se digla tolika fama, roditelju koji svoju djecu voli , ljubi i mazi ovo je sasvim normalno, a nakaradno je to sto se želi pronaći neko drugo značenje, to samo vide oni koji su nastrani

VL
NI
Nikomah95
10:48 14.07.2017.

U isto vrijeme ti isti psiholozi savjetuju da se djeci u jaslicama priča o rodnoj ideologiji te pozdravljaju iskorištavanje djece na gay pride-ovima. Moja djeca mene ljube u usta godinama i ne vidim ništa loše u tome. Što je sljedeće na tapeti? Dojenje? Oh, to je već odavno na tapeti....

VL
Avatar raco
raco
10:52 14.07.2017.

Pa zar mii u RH nemamo dovoljno stručnih psihologa koji bi ovo komentirali? Niste se potrudili tražiti komentar niti jednog našeg psihologa, nego samo prenosite kompletnu vijest bez komentara.

VL
DU
Deleted user
13:14 14.07.2017.

Uskoro će psiholozi i ostali dušobrižnici preporučati da se dijete odgaja u kavezu a da ga roditelj ne smije ni pipnuti jer to bi moglo imati seksualne konotacije. Sa druge strane ta ista djeca su izložena pornografiji sa interneta drogama i nasilju u školama ali o tome ni riječi ne spominju jer bi onda morali rješavati prave probleme a to je jako teško.

VL
DO
domxerex
13:30 14.07.2017.

Primjetio sam već neko vrijeme na televiziji kako amerikanci i britanci forsiraju da roditelji djecu ljube u usta. To mi poprilično vuče na incest. To me ne čudi obzirom da je kod njih najomiljeniji hobi izgubiti nevinost sa sestričnom ili bratićem. Također dozvoljavaju i brakove bratiča i sestričnih. Jedino ih mući genetika jer se poslije počnu javljati djeca sa mentalnim i psihološkim problemima (možda zato imaju toliko puno onih likova koji se slete pucati po srednjoj školi ili koleđu). Smatram kako nije dobro što naši ljevičari automatski prihvaćaju sve što je "in" u engleskom govornom području i to onda na silu preko necenzuriranih medija na silu guraju nama normalnim i pristojnim građanima (nazivajući nas zatucanima). Nekako mi je teško još uvijek zamisliti ljevičare koji sline za nečijom kraljicom ali eto svaki dan ih viđam na TV-u i po nekim drugim preliberalnim medijima. To što se događa samo je dokaz da za sve treba postojati mjera. Treba i senzura ali sa mjerom. To što neki neodgojeni i neodgovorni likovi ne mogu naći mjeru ne znači da cenzura ne treba već samo je dokaz da oni nisu podobni za takvo što. Osim toga imali smo prilike viditi sa SDP-ovom vladom da to njihovo "što-na-umu-to-na-drumu" nije bilo baš pametno u diplomatskom smislu jer je Zoka Zečić (nisu htjeli tenisača već jebača - eto im ga pa neka uživaju s njim) uspio izv; srbiju je nazvao šalom jada, bosna po njemu nije đržava, slovenci su sitni kokošari i bečki konjušari, mađari su sitne duše, ...

VL
DU
Deleted user
12:32 14.07.2017.

Naslikavanje sa djecom je bezveze. Ali poljubiti dijete ili mu opaliti šamarelicu po potrebi nebi smijelo biti upitno.

VL
DU
Deleted user
10:56 14.07.2017.

Dok nismo znali što je sve nastrano članovi uže obitelji su se ljubili u usta, ne strastveno, nego ovlaš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.