Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žalit će se

David Komšić zbog smrti pješaka osuđen na dvije godine

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
30.08.2017.
u 20:53

Komšić je optužen i za teško ubojstvo djevojke Kristine Krupljan (18) u veljači ove godine

David Komšić (20) nepravomoćno je osuđen na dvije godine zatvora jer je u travnju 2016. očevim Mercedesom usmrtio pješaka Josipa Kolarića (72), piše 24 sata.

Komšićev odvjetnik rekao je da će se žaliti na presudu.

David Komšić, koji je optužen za brutalno ubojstvo djevojke Kristine Krupljan (18) iz veljače ove godine, na pješaka je naletio na križanju Ulice Grada Vukovara i Donji Svetica u Zagrebu.

Očevidom se utvrdilo da je pješak prelazio cestu dok mu je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu, no i Komšić je tijekom vožnje počinio nekoliko prekršaja. 

Nepropisno se prestrojavao neposredno prije križanja, a nije prilagodio ni brzinu uvjetima na cesti. 

U vrijeme nesreće imao je 19 godina zbog čega su mu sudili iza zatvorenih vrata.

Komentara 12

KA
kacavenda
04:50 31.08.2017.

"Zlatna" i bahata sdp mladež

GR
grodar
21:47 30.08.2017.

Jebo bi mu ja majku dve godine

RE
revolucijaa
22:06 30.08.2017.

Koliko ce dobiti jer je vlastitu djevojku izmesario desecima puta ubodima u tijelo ubadajuci i parajuci joj tijelo dok nije izdahnula? Ovo bi mu ponavljao sve dok se ne ubije,tako da sanja to što je napravio da ga prati kao sjena. Da ne moze zaspati,da ima pred ocima to sto je ucinio. Jaja mu se nisu spustila a on si uzima za pravo da nekome oduzme zivot...truni u zatvoru parazitu,truni izrode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije