Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Airlines:
Povratak na članak

Dashevi su 99,3 posto pouzdani, što je bolje od svjetskog prosjeka

Povratak Dasha s leta u Rijeku u München zbog indikacije kvara posljednji je u nizu problema koje je taj avion zadao putnicima CA

Komentari 5

DU
Deleted user
17:01 26.06.2018.

Ja letim redovito sa DASH-evima, najmanje 2 x u mjesecu i to za München i nikada nije bilo problema. Kaj god da se govori, ja rado njime (DASH-om) i njima (Croatia) letim. Prije je Augsburg Airways kao LH partner letio sa DASH-evima za Zagreb i bilo je daleko više problema i otkazivanja odnosno promjene aviona neposredno pred let. Ali o tome mediji u D ne pišu, samo u Hrvatskoj se odmah bacaju ko lešinari na takve stvari... Bitna je senzacija a ne fakti...

VL
CA
Cafa
19:39 23.10.2018.

Promo članak.

VL
SP
sputnik57
08:01 27.06.2018.

Letimo sa avionima koji imaju propelere. Neki te avione smatraju pouzdanijim od mlaznih. Ali nisam se vozio u neudobnijim avionima nego šta ima CA. Ručna prtljaga (običan ruksak) jedva stane u pretinac za prtljagu, a svaki putnik se treba gurati sa susjednim jer su sjedala toliko uska da i na kraćem letu budete ukočeni. A kad sjednete u ta sjedala kao da ste sjeli na drvena sjedala. Kad počnete pričati s nekim zaglušuje buka propelera kao da letite s dvokrilcem iz 2. svjetskog rata. Usluga u avionu presmiješna. Ponude vam čašu vode i krekere na međunarodnom letu. Nema leta koji nije kasnio barem 20 min u polasku. Pa nema gore avio kompanije na svijetu s kojom sam letio, a letio sam i po Europi, africi, bliskom istoku i aziji. Sramota od kompanije koja sebe zove avio kompanijom.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
17:33 26.06.2018.

Bitna je cijena karte...CA je preskup...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.