Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija plazma-nožem

Darku Marincu odstranjen tumor sa štitnjače

darko marinac
Arhiva VL
Autori: (sh/VLM, sk/VLM)
12.01.2010.
u 17:53

Marinac nije imao zloćudni tumor pa nije bilo potrebe da se odstrani cijela štitnjača. Oporavak će trajati oko tjedan dana, objasnio je dr. Renato Janušić iz zagrebačke Klinike za tumore.

Darko Marinac, bivši predsjednik uprave Podravke, ujedno prvoosumnjičeni u aferi “Spice” za malverzacije dionicama, zbog čega je ta tvrtka oštećena za najmanje 30 milijuna kuna, podvrgnut je jučer operaciji štitnjače u zagrebačkoj Klinici za tumore.

– Operacija plazma-nožem trajala je oko sat vremena i sve je proteklo u najboljem redu – rekao je dr. Renato Janušić koji je operirao Marinca.

Očekuje se, kaže, brz oporavak pacijenta, pa bi bivši šef Podravke trebao ostati u bolnici najviše tjedan dana.

– Nije se radilo o zloćudnom tumoru i nije bilo potrebe da se odstrani cijela štitnjača nego samo manji dio - objasnio je dr. Janušić.

Dodao je da očekuje da Marincu neće trebati nadomjesni lijekovi jer mu je ostao zdrav dio žlijezde dovoljan da zadovolji potrebe organizma.

Darko Marinac prevezen je prošli tjedan u bolnicu iz zatvora u Remetincu, gdje je već gotovo tri mjeseca s još petero osumnjičenih za malverzacije. Sljedeći tjedan bi sudac istrage Krešimir Devčić trebao odlučiti hoće li im produžiti istražni zatvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije