Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strenke

Darko Horvat novi predsjednik HDZ-a u Međimurskoj županiji

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 10.10.08., Donja Dubrava, Hrvatska- Darko Horvat, predsjednik OV-a D. Dubrave i vlc. Mirko Pilaj u obilasku crkve. Photo: Mladen Grubic/Vecernji list'
'Mladen Grubic/Vecernji list'
21.04.2012.
u 09:50

Horvat je do promjene vlasti bio ravnatelj Uprave za energetiku u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetnišva


Darko Horvat iz Donje Dubrave novi je predsjednik HDZ-a u Međimurskoj županiji, odlučeno je u petak na izbornoj skupštini u Čakovcu. Za čelno mjesto međimurskoh HDZ-a kandidirao se i bivši dožupan Mladen Križaić, no Horvat je pobijedio većinom glasova. Dosadašnji predsjednik u dva mandata Vladimir Ivković nije se ni kandidirao.

Horvat je do promjene vlasti bio ravnatelj Uprave za energetiku u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetnišva. U kuloarima se tjednima prije izborne skupštine spominjao kao favorit. Izabran je, uz ostalo, i novi Županijski odbor HDZ-a koji ima 39 članova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije