Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAMO KOJA MU JE OMILJENA SERIJA

Darko ciao! Sin Darinka Dumbovića tijekom privođenja nosio majicu koja je privukla pozornost

Darko Dumbović
Screenshot HRT
14.06.2022.
u 13:12

Darko Dumbović za privođenje je odjenuo majicu s likom iz serije "La casa de papel", o skupini pljačkaša koji kradu državni novac

U Petrinji je jutros uhićen bivši gradonačelnik Darinko Dumbović i njegov sin Darko Dumbović. Sumnja se da je Darinko Dumbović pogodovao svome sinu Darku, inače direktoru građevinske tvrtke Titan Commerce pri dodjeli gradskih poslova. 

Naime, tvrtka sina Darinka Dumbovića poslovala je s gradskim tvrtkama tijekom Dumbovićeva gradonačelničkog mandata. 

HRT je objavio i snimku uhićenja Darka Dumbovića nakon što mu je policija pretresla kuću u Mošćenici, a on je iz kuće izašao u majici koja je odmah privukla pozornost. 

 

Naime, nosio je majicu s likom iz popularne španjolske serije La casa de papel, o skupini pljačkaša koji kradu državni novac. Na majici je imao masku koju su pljačkaši nosili tijekom izvođenja pljački uz natpis Bella ciao. Naime, talijanska antifašistička pjesma glavna je pjesma serije koja je nakon prikazivanja postala jako popularna te je više puta obrađivana. 

Podsjetimo, Darinko Dumbović osumnjičen je da je pogodovao sinu Darku dok je bio na mjestu gradonačelnika Petrinje i dodjeljivao mu gradske poslove. 

– Jutros su djelatnici PU Sisak došli na njegovu adresu stanovanja i vrše pretragu njegove kuće. Radi se o predmetu USKOK-a, a stavlja mu se na teret da je pogodovao sinu Darku Dumboviću dok je bio gradonačelnik Petrinje. Trenutačno se traže dokazi. Sutra će najvjerojatnije biti prepraćen u Zagreb – rekao nam je ranije danas odvjetnik Darinka Dumbovića,  Dražen Ivanić.

USKOK je pak priopćio da je riječ o kaznenim djelima protiv službene dužnosti. 

– Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om i PU sisačko-moslavačkom. Navedene radnje provode se na području više županija i odnose se na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost – priopćeno je iz USKOK-a.

VIDEO Policija i USKOK oglasili se oko velike akcije! Uhićen bivši gradonačelnik Petrinje. Odvjetnik: Dumbovića se tereti da je pogodovao sinu

Komentara 32

Avatar Marko
Marko
14:41 14.06.2022.

Dumbović ima visoku stručnu spremu kao diplomirani menadžer. Diplomirao je menadžment 2013. godine na privatnom fakultetu u Srbiji, konkretno Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima na Sveučilištu "Union - Nikola Tesla". Vrijedi napomenuti da je spomenuti fakultet dozvolu za rad dobio 2011., a Dumbović je na njemu stekao visoku stručnu spremu samo dvije godine kasnije.

BU
Budni
14:57 14.06.2022.

Lopov reformista im je predsjednik,pa i oni postaju lopovi!

NA
najposebniji
14:38 14.06.2022.

Ovome su se najavili, da se stigne stilizirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije