Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF HSLS-A
Povratak na članak

Dario Hrebak: 'U Saboru ćemo osnovati klub liberala, a Hrvatskoj isporučiti transparentnost'

Moramo početi raditi, zaboravimo sve što je bilo, ovo je bila prljava kampanja. Trebamo sada nastaviti dalje, idemo raditi", zaključio je Hrebak.

Komentari 8

DU
Deleted user
10:36 06.07.2020.

Hrebak je primjer pravog modernog europskog liberala s domoljubnim karakteristikama. U političkom smislu podsjeća me na Budišu.

VL
Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
10:41 06.07.2020.

Čestitke Hrebaku i HSLS-u. Još jedna pametna procjena kao i na prošlim izborima. HR treba liberalnu stranku. Nadam se da će biti pameti i ujedinjenja sa HNS-om sada kada nema Mrakuše i Pusićke. Čačić i Posavec su već lijevi centar i sa njima nikako.

VL
Avatar gunner12345
gunner12345
11:28 06.07.2020.

hrebak će zatražiti od hdz-a da sve lokalne jedinice transparentno prikažu svoje troškove, hdz će ga odbiti i onda će ih 4 godina podržavati, sve već viđeno

VL
DU
Deleted user
11:49 06.07.2020.

do jučer pljuvao po županijama bio za njihovo ukidanje jel služe samo za uhljebljavanje......a sad on će razgovarati sa svima županima spremnim na suradnju....baš me zanima kako će kod HDZ proći taj njegov prijedlog o digitalizaciji i ukidanju županija....

VL
DJ
DjD
11:34 06.07.2020.

Puna podrška, samo naprijed. Napokon liberali i odmak liberalnog od lijevog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.