Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planiranje napada na iranske imigrante
Povratak na članak

Danska pozvala na konzultacije veleposlanika u Iranu

Naše je stajalište da je iranska obavještajna služba planirala napad u Danskoj, rekao je čelnik PET-a Finn Borch Andersen

Komentari 4

PL
@ploto@
06:53 31.10.2018.

Ovo je nesumnjivo false flag iz okupirane države Danske koju kontroliraju cionisti. Uvijek rade u svoju korist,a nikad u korist domicilnog naroda države u kojoj žive.Zne se tko su teroristi i tko je njihov mastermind.

VL
CR
CrniP
07:15 31.10.2018.

Zamislite da umijesto ovoga: "danskog predstavništva Arapskog borbenog pokreta" u Iranu postoji "iransko predstavništvo Skandinavskog borbenog pokreta"?!?

VL
TO
Toni70
09:50 31.10.2018.

Naše je stajalište da je iranska obavještajna služba planirala napad u Danskoj, rekao je čelnik PET-a Finn Borch Andersen Tko kaže da Amerika ne zna voditi jaku pravu politiku ? I to eto sad svi pametni u demokraciji znaju daju da su Iranci teroristi a ne Saudiska Arabija . Ko to Turčin prijatelj Putina tvrdi i gdje je problem tu !? Što se čeka tjeraj diplomate doma .. Koko ima pametnih pa misle kako če Amerika glumiti naivnu uvrijeđenu naivčinu i prekinuti ugovor sa Iranom i sankcionirati ga a ostali če joj ga zabiti i ne slušati svoga i gospodara svijeta , te dalje surađivati sa neprijateljom ( naravno Izraela = Amerike & NATO saveza !!) A prijatelji Putina !! Nikako ne vide naivčine kako je prijatelj Putina Assad poslan u kameno doba sad če se malo kasniti da Saudiska krene svoj demokratski put ( javnog masovnog ) naoružanja ....

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
11:46 31.10.2018.

Iskreno ne znam zašto bi, što se Danske tiče Iran i Danska nemaju puno veza, vjerojatno u sklopu planiranja sveukupne terorističke asocijacije EU,Turska, Izrael i Sad koji planiraju sveobuhvatni napad na Iraan uz podršku Saudijske arabije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.