Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRODOGRADILIŠTE
Povratak na članak

Još jedna odgoda stečaja 3. maja, novo ročište 5. lipnja

U zadnjih godinu i više dana, kao potencijalni strateški partneri Uljanika i 3. maja spominjali su se Kermas grupa, Brodosplit, talijanski Fincantieri i drugi, ali suradnja s njima u konačnici nije ostvarena

Komentari 5

ST
stefj
09:31 17.04.2019.

Kako su samo istrijani utamanili RIječko brodogradilište. U roku keks... A prije toga smo svi mi dali milijarde u restrukturiranje tog istog. Očito je sportski novinar Glasa Istre napravio "dobar" posao... Ako pogledate milijarde koje su uzeli od države, uzmete avanse koje su uzeli za brodove i to usporedite s brojem ljudi i njihovim plaćama, novac za plaće ispadne manje od uzetog novca. To ispada kao da je brodogradilište služilo kao piramidalna shema za vađenje novaca, a ne da radi brodove... I onda Flego nešto priča Istra ovo, Istra ono? Ili da država nije ulagala u Istru? A tko zna, možda je to i točno, ulagala je u IDS...

VL
SC
schwertransport
08:16 17.04.2019.

Ne kuzim.....meni moj otac ostavi kucu uredenu i sa dobro uhodanim biznisom i ja kroz neko vrijeme bankrotiram! Pa kako!?

VL
Avatar hihi
hihi
09:18 17.04.2019.

di su sad komunisti kinezi koji su obećali izgraditi pola hrvatske ahahahaha

VL
GE
generacija57
15:57 17.04.2019.

Samo vi stvarajte dugove,mi ćemo ih sa zadovoljstvom platiti.

VL
SA
sambo
08:47 17.04.2019.

Nažalost ova agonija oko stečaja je duža i od Brexita...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.