Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Brač sinoć zameten snijegom, sutra opet stiže pogoršanje

kišobran
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
02.02.2015.
u 12:28

Sutra će kiša prvo početi na Jadranu, a zatim će se širiti na ostatak zemlje

Danas poslijepodne u cijeloj Hrvatskoj očekuje se djelomice sunčano i većinom suho vrijeme, iako se ne može u potpunosti isključiti mogućnost za pokoji kratkotrajan pljusak snijega, većinom u gorju. Međutim, pogoršanje se očekuje tijekom sutrašnjeg dana, iako će u prvom dijelu dana prevladavati suho vrijeme.

Kako piše Vrijeme.net, sutra će kiša prvo početi na Jadranu, gdje mjestimice može biti i pljuskova s grmljavinom, a zatim će se širiti na ostatak zemlje. Do kraja dana u cijeloj zemlji će biti oblačno, povremeno s oborinama. Na Jadranu će zapuhati umjereno i jako jugo.

Jutarnja temperatura u utorak u unutrašnjosti bi se trebala kretati od -5 do -2, a na Jadranu od 0 do 5°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti bit će od 1 do 5 i od 8 do 11°C na Jadranu.

A da jučer u dijelovima Hrvatske nije nedostajalo snijega između ostalog pokazuju snimke s Vidove gore na Braču koje je na Facebooku objavio Davor Cvitanić:

 

>> Prognoza Zorana Vakule: Boli glava, boli duša...

>> Pada snijeg u unutrašnjosti Hrvatske, najviše će ga biti u Lici i G. Kotaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije