Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI TOPLIJE VRIJEME

Danas još pljuskovi, za vikend temperature i do 33 °C

Rijeka: Ljetni pljusak na Korzu natjerao prolaznike u bijeg
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
19.08.2020.
u 10:25

U jutarnjim će satima mjestimice biti magle, uglavnom kratkotrajne

Nakon kišnih i olujnih dana, već danas će biti ponovno sunčanije, a ponegdje i malo toplije. Neće posvuda biti stabilno pa se očekuje još lokalnih pljuskova s grmljavinom.

No, četvrtka do subote opet ćemo imati diljem zemlje suho i pretežno sunčano vrijeme, u većini krajeva i vruće, javlja HRT.  Od nedjelje se povećava vjerojatnost za ponovno promjenljivije razdoblje, s povremenom kišom uglavnom u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, gdje je moguća i jaka bura.

- Od četvrtka do subote vrijeme će biti stabilno, na Jadranu uz prevladavajuću vedrinu i već će u četvrtak posvuda biti vruće, a u petak i subotu će najviša temperatura biti nerijetko oko 33 °C. Vjetar će biti većinom slab - u noći i ujutro burin, a danju će manje osvježenje pružati vjetar s mora.

U unutrašnjosti također idućih dana pretežno sunčano uz uglavnom slab vjetar te postupno sve toplije. U jutarnjim će satima mjestimice biti magle, uglavnom kratkotrajne - prognozirala je za HRT dr. sc. Tanja Renko iz DHMZ-a.

Video: Zagvozd: Nevrijeme praćeno tučom stvaralo probleme u prometu 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:42 19.08.2020.

vrucine su idalje .nema ništa od zahladenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije