Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KWIZARD

Dan planeta Zemlje: I ravnozemljaši i okruglozemljaši trebali bi rasturiti ovaj lagani kviz o Zemlji

Planet Earth
pixabay
22.04.2022.
u 12:10

Dok vi testirate svoje znanje kroz zabavne kviz formate, vaši školarci uz vas mogu učiti i ponavljati gradivo ostalih predmeta

Danas se obilježava dan planeta koji nam je svima zajednički dom, dan planeta Zemlje.

Iako bismo se o svojoj okolini trebali brinuti svakodnevno, na ovaj dan svake godine svijet se podsjeća koliko je bitna briga o zaštiti okoliša i cijelog Zemljinog ekosustava u kojem živimo. I zato, kojeg god oblika Zemlja bila po vašem mišljenju, pripremili smo kviz da pokažete koliko stvarno znate o njoj.

Edukativne kvizove možeš igrati na Kwizard.hr platformi - za online učenje i provjeru znanja osnovnoškolskog gradiva. Pitanja su napravljena na temelju lekcija iz aktualnih školskih udžbenika.

Dok vi testirate svoje znanje kroz zabavne kviz formate, vaši školarci uz vas mogu učiti i ponavljati gradivo ostalih predmeta. A svi znamo da je neke lekcije ipak je dobro ponoviti. Zato odaberite predmet i lekciju te kwizajte neograničeno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije