Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD KOJI JE PROMIJENIO SVIJET

Dan kad je rušen SAD: Mnogi su se pitali je li počeo treći svjetski rat

10.09.2021.
u 20:10

Newyorški taksisti, koji uvijek sve znaju, danima prije udara govorili su o skorom događaju i pokazivali prstom prema nebu. Putnici su nakon tog smrtonosnog udesa shvatili upozorenja taksista. Postavljala su se pitanja je li počeo treći svjetski rat

Komentara 16

AU
alkos.u.penziji
20:45 10.09.2021.

pa ovo su oni sami srušili pobogu

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:31 10.09.2021.

Pentagon je najčuvanija zgrada na svijetu, i snima se sa stotinama kamera izvana i iz zraka. Da li je itko ikada vidio udar aviona u Pentagon tog dana?

Avatar ŠTOxxDALJE
ŠTOxxDALJE
21:01 10.09.2021.

Što je najveća sprdačina i groteska našli su putovnice u ruševinama wtc-a od navodnih terorista koji su upravljali otetim avionima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije