Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFD U GADNIM PROBLEMIMA

Radikalna desnica straši njemačku javnost: Postoji mogućnost zabrane jedne od najmoćnijih stranaka

13.03.2024.
u 16:26

Desnom populističkom AfD-u prijeti zabrana rada ili javnog financiranja. Na Visokom upravnom sudu traje ročište o tome smije li Služba za zaštitu ustavnog poretka nadzirati rad AfD-a zbog sumnje u protuustavno djelovanje

Komentara 17

JO
JovanC
16:36 13.03.2024.

Sad ce tek narasti na 30-35% birackog tijela. Migranti su buducnost ljevice....put bez povratka u ponor

5S
505.scrtom
16:40 13.03.2024.

malo morgen će je zabraniti. postala je pre velika i jaka. uzaludni prije svega protudemokratski pokušaji lijevo zelenih kmera.

IG
IgorY
16:56 13.03.2024.

Slika i prilika današnje " demokracije " kada ti se nešto ne sviđa to proglasiš ekstremnim, jasno desnim i zabraniš. Demokracija je da ljudi biraju, a ne da im netko određuje koga i što mogu birati. Ako je Adf nana 20 % jasno je da se u establišment uvukao strah. Kako je Adf radikalno desno tako je ovo što danas upravlja Njemačkom i EU radikalno lijevo i niko ne govori o njihovom zabranjivanju. Demokracija ? Dajte molim vas. Priče za malu djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije