Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi pokušaj ratifikacije
Povratak na članak

Danas je 'Dan D': 'Ne prihvatite li dogovor - upitan Brexit'

Neki zastupnici traže odgodu Brexita s 29. ožujka 2019. na neki neodređeni datum

Komentari 5

DU
Deleted user
07:05 15.01.2019.

Ovdje je najbolje primjeniti otrcano frazu o tome da netko želi i novce i ovce! Što se Britanije tiče nije joj prvi put u povijesti da ono što želi za sebe ne bi dopustila drugima! Vjerojatno je u (ne)prilici, možda prvi put u povijesti, da mora odrasti, da nije jedina niti najjača!

VL
NI
NikoCro
08:35 15.01.2019.

Izbaciti iz unije pa neka placu zajedno sa kraljicom, oni bi i jare i pare e prosla su ta vremena

VL
MA
maloprekosutra
07:43 15.01.2019.

" ja ti pišem pismo dragi prijatelju moj.. "

VL
PV
prcko.vitamincic
09:57 15.01.2019.

Neka ih neko podsjeti da je 1990 i Slovenija htjela SLOexit iz Jugoslavije, pa neka ih podsjeti na milijune poginulih i ubijenih u ratu koji je proizašao iz takve odluke.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
11:28 15.01.2019.

Britanci, koliko vidim imaju problema s Irskom? Ma što ih brine toliko Irska okupirali su i maltretiraju irce već stoljećima, kada će im doći iz guzice u glavu da je EU prošlost za GB i da nema više velikih fondova koje su odavno koristili. Irska nije glasala za Brexit tu nema spora. Preporučio bih ovom alkoholičaru u Bruxellesu da manje koristi alkohol od krumpira a više od voča od vočnoga toliko ne boli glava. Konzervativci si još umišljaju da su najveća kolonijalna sila svijeta i to bi konačno trebalo prestati. Uskoro će imati briga i sa Škotskom s kojom su godinama ratovali... eh i to će biti cirkus svoje vrste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.