Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUDI KAO PLATNO
Povratak na članak

Dan bodypaintinga u New Yorku slavi slobodu umjetnosti

Svatko može biti uhićen zbog golotinje jer je to remećenje javnog reda, no umjetnik Andy Golub dokazao je da to ne vrijedi za umjetnosti i zato se obilježava Dan oslikavanja tijela

Komentari 4

Avatar todorke
todorke
22:22 31.07.2021.

Ljudskoj gluposti nikad kraja

VL
PC
Pacta_Conventa
19:16 01.08.2021.

Bog je stvorio covjeka ljudsko tijelo nije grijeh , pa crkve su oslikavali Michelangelo i drugi velikani golim tijelima , kip Davida je gol , medutim grijeh je ono sto covjek radi sa svojim tijelom , a biti gol na mjestu gdje to nije predvideno i pred djecom izvodit perverzije je bolesno .Gol covjek je u vecini slucajeva ruzan , osim zene i to ne svaka i ne na svakom mjestu

VL
DU
Deleted user
20:52 31.07.2021.

Dan bodypaintinga........bodypainting....jel to taj novi rvacki jer sam ja mislio da je na hrvatskom dan crtanja po tijelu ili dan oslikavanja tijela ili to za male balkanske kompleksase nije dovoljno "cool" i "fancy".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.