Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvao stravičnu nesreću

"Damir nije nikada divljao u prometu"

09.05.2015., Velika Gorica - Dvije su osobe poginule sudaru automobila i motocikla na Aveniji Pape Ivana Pavla II.  U tijeku je policijski ocevid.
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
10.05.2015.
u 21:08

Damir Š. na mjestu je preminuo, kao i Ana Lj. B. (33), suvozačica iz chevroleta čijoj su smrti svjedočili i njezin sin (4) i suprug, Miroslav B. (37) koji su lakše ozlijeđeni

Damir je bio ozbiljan obiteljski čovjek, nije neki balavac koji je divljao u prometu. Više od 20 godina vozi motor i nema šanse da bi namjerno prošao kroz crveno – kazao je susjed Zagrepčanina Damira Š. (48) koji je u subotu poslijepodne preminuo nakon što se u Velikoj Gorici sudario s automobilom.

Dodaje da se Damiru Š. vjerojatno upalilo žuto svijetlo te je mislio da će stići skrenuti ulijevo. Međutim, nije vidio chevrolet koji mu dolazi ususret te se zabio u automobil u kojemu je bila tročlana obitelj iz Petrinje. Damir Š. na mjestu je preminuo, kao i Ana Lj. B. (33), suvozačica iz chevroleta čijoj su smrti svjedočili i njezin sin (4) i suprug, Miroslav B. (37) koji su lakše ozlijeđeni.

Obitelj nesretne žene danas nije htjela pričati o tragediji. 

>> Vozač motocikla i suvozačica u autu poginuli u sudaru

Komentara 59

Avatar spokivg
spokivg
21:50 10.05.2015.

susjed prica gluposti,ocito nije upoznat sa okolnostima nesrece,motocikl je isao ravno i prosao na cisto crveno i zaletio se u drugi auto koji je skretao u lijevo na zeleno,a dovoljan podatak o brzini motora je to da je prevrnuo auto na krov i ostao zapiknut na suvozacevoj strani auta....

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:13 10.05.2015.

kojom je taj brzinom vozio ako ubio putnicu u autu.

Avatar Abcda
Abcda
23:11 10.05.2015.

Ne poznajem nikoga koji motor vozi ...polako i da nikada nije imao prometnu. Motor voze oni koji vole brzinu i opasnost. Ja na motor nikada nisam sjeo , niti cu . Necu ni na elektricni bicikl .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije