Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat za osobu godine
Povratak na članak

Damir Mišković: Želim da u klubu treniraju stotine djece, da nisu na ulici

Predsjednik HNK Rijeka na čelu nogometnog kluba koji "trenira" samoodrživost i troši ono što zaradi

Komentari 3

JH
jura10net.hr@gmail.com
01:11 19.12.2014.

Glavna politička fora na lokalnim i višim razinama za osvajanje simpatija i poena je fraza, za dobrobit naše djece ili sve ćemo napraviti da maknemo djecu s ceste, kafića ili računala, da se zdravo razvijaju, a onda kada ta ista djeca pokucaju na vrata nekog kluba dočekaju ih članarine da ti mozak stane. U ovoj situaciji u zemlji kakva je i kuna je mnogo, da ne pišem minimalno 150 je za popizdit. Šta radi lokalna samouprava? Za djecu apsolutno ništa osim što dere roditelje ko Panta pitu! Nemam ništa protiv da roditelji plaćaju da se netko brine za njihovu djecu i da ih uče pozitivnim stvarima, ali te puste priče mi idu već na jetra svake 4 godine. Ako ovi političari već pričaju o djeci i njihovoj dobrobiti nek se pobrinu onda npr. za nogometne škole u koju dolazi cca. 200 djece i više, nek ukinu članarine i plate trenere iz proračuna i to redovito, nek priskrbe rekvizite i opremu da se treninzi mogu normalno odvijati.Tada će sigurno biti jos više djece i dugoročno gledano nacija će nam biti zdravija. Pozdravljam sportski poduhvat kao pozitivni impuls samo u takvom slučaju, nikako drugačije.

VL
HR
H.R.T.99
06:37 19.12.2014.

"Jura" izvinite, ostavite HNK Rijeku da ide dalje svojim uspješnim putem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.