Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se u medije

Dajana Antonija Bebek dala ostavku na mjesto glasnogovornice HDZ-a

Dajana Antonija Bebek
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
15.05.2015.
u 11:26

Dajana Antonija Bebek prije posla glasnogovornice HDZ-a bila je voditeljica HTV-ova Dnevnika

Dajana Antonija Bebek dala je ostavku na mjesto glasnogovornice HDZ-a, potvrdili su nam danas iz vrha stranke. Dodali su kako u njezinoj ostavci stoji da ima drugu ponudu iz medija.

Pokušali smo s njom stupiti u kontakt, ali nam se zasad nije javila.

Podsjetimo, Dajana Antonija Bebek na mjesto glasnogovornice HDZ-a došla je u prosincu 2013. godine, a prije toga bila je voditeljica HTV-ova Dnevnika.

>> Dajana Antonija Bebek: Važan je šarm, dečko ne mora biti Brad Pitt

Komentara 33

ST
stjepanveliki
12:21 15.05.2015.

zamisli u Hrvatskoj tisuce glasnogovornica u drzavnim institucijama javnim poduzecima i politickim strankama.Da je to sve ukinuti koliko bi bilo vise novaca za djecu sa invaliditetom a ne kao sada kada je u saboru nemoguce izglasati jedan obican zakon.Privatne tvrtkee neka placaju glasnogovornice ili vec nesto drugo.................

MA
malodesno
12:05 15.05.2015.

Kod nas je praksa prvo se zaposli preko veze na radno mjesto VSS i onda polako završavaš fax ili poslovnu školicu . Samo čekam kada će tako biti i u medicini.:))

ST
stjepanveliki
12:24 15.05.2015.

Mozda joj spremaju povratak na Hrt kada se vrate na vlast,sigurno ce tamo nastati cistka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije