Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dah jahača apokalipse: Kako su brzo pale kulise svijeta i ostavile nas gole na vjetrometini

15.04.2022. u 18:22

Kome se Putin poklonio kad Boga u Kremlju nije bilo? Velikom Bezglavom Ničemu ili je podrazumijevao da je uz nešto tako onostrano kao što je smrt nužno i stvoritelj svega živoga? Uostalom, nema nikoga da nije ovih dana osjetio za vratom dah jahača apokalipse. Sada se sve češće molimo za zaštitu od kuge, rata i gladi, a još ne tako davno trebala nam je molitva da se oslobodimo dosade, sitosti i pretjerane brige o zdravlju. Tada je još globalizam bujao, odjeća i čipovi su stizali iz Azije, a plin i nafta iz Rusije; bila je to blažena nirvana svjetskog trgovinskog poretka u kojem će gadgeti dolaziti na pokretnoj traci, a cijene padati.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tabula
17:34 16.04.2022.

Do sada nisam čuo vapaj, kome su se američki predsjednici naklonili, kada Boga u Bijeloj kući nema? Možda njihovom korporativnom bogu Dolaru po čijoj su ideologiji po svijetu pobili desetine miliona ljudi? Ako to pitanje nikada nisi postavio, onda je ovo tvoje pitanje vrhunac najjadnijeg licemjerja i politikantskog sluganstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije