Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Dačić, Vulin i Šešelj više nam neće prijetiti, ali naši nestali i dalje su ključ odnosa

Vučić na vlasti za nas znači i nepriznavanje patnje logorašima, prestanak svake iluzije o mogućoj odšteti i cementiranju mita o milijun žrtava Jasenovca, ali poruke s otvaranja kuće bana Jelačića u Petrovaradinu ipak ohrabruju

Komentari 7

DU
Deleted user
09:04 28.10.2020.

Ima Srbija većih problema od trenutne razine pol. odnosa s Hrvatskom odnosno njih am. administracija pokušava voditi "veterinaru" na "čvak" zahvat, glede Kosova dolje. E to boli, istinski, duševna bol pogolema... Hrvatska je za njih samo sredstvo za medijsko odvraćanje pozornosti odnosno kad dolje "prigusti" onda njihovi žuti mediji krenu s vriskom Hrvatska ovo, Hrvatska ono...

VL
Avatar film
film
16:09 28.10.2020.

hrvatska vlahinka opsjednuta vučićem....

VL
ME
mentar
09:07 28.10.2020.

Vratila komentare?Ne,hvala

VL
SJ
seki.jole
07:55 29.10.2020.

Srbija se sa nama uopce ne bavi i niti smo im vazni a nasi novinari i dio tkz. politicara ne mogu ici u WC a da ne spiminju Srbiju i srpski narod. To samo govori koliko smo ljubomorni i gresni te da bolujemo od bolesti zvana mrznja.

VL
DU
Deleted user
18:42 28.10.2020.

... Baš smešno očekuje se stabilizacija odnosa Hrvatske i Srbije ! Hoće ! Hoće ! Hoće ! Kad Tuđmanovi i Miloševićevi unuci vrate novac koji su opljačkali i slepce poslali ratovat.ali i slepce poslali ratovat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.