Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka iz Srbije
Povratak na članak

Dačić: Nećemo dopustiti da postanemo najveća žrtva migrantske krize

'Položaj Srbije ovisi o tome što će se dalje događati u odnosima Europske unije i Turske, u kontekstu dogovora o rješavanju migrantske i izbjegličke krize', poručio je Ivica Dačić

Komentari 2

Avatar Dork
Dork
15:02 04.10.2016.

Mali Sloba, skupa s vojvodama Nikolićem, Šešeljom i Vučićem predstavlja sebe, svoje pajdaše i Srbiju kao nekakav otok stabilnosti, mira i humanosti, implikativno, ponekad i izravno, optužujući susjedne zemlje za sve najgore što se zamisliti može. Jedino nam još nije objasnio, tko je ono do nedavno ostavljao iza sebe trag smrti, krvi i suza, počevši od Slovenije, preko Hrvatske i BiH do Kosova.

VL
GO
goran2hr
16:31 04.10.2016.

Bilo bi dobro da Srbija podigne žilet žicu, pa da se spasimo i mi kojima to nije dopušteno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.